La Spotte Bloque

zondag, januari 30, 2005

Kom ook koken in de Provence!

Tijdje stil hier, excuus, we weten hoe u meeleeft maar echt geen tijd om het dagboek bij te houden. Het restaurant loopt momenteel als een dolle, en daarnaast zijn we bezig met de kookschool. De kamers zijn ingericht dus we kunnen nu de 4-daagse arrangementen gaan aanbieden!
Per 1 april zijn ze te boeken!


Het arrangement begint op een door uzelf te bepalen woensdag met een welkomstapéritief in het schitterend gerenoveerde 18e eeuwse huis van Jean-Luc. Hier zijn vijf 2-persoonskamers. Vier zijn Provençaals ingericht en één is in een annex in de tuin, modern met veel zon en lichtinval. U kunt u eerst even settelen. Of voor de ‘vroege vogels’: lekker relaxen in de grote tuin of een duik in het zwembad nemen. Yannah zal tijdens het apéritief het één en ander uitleggen. U begint direct met het assisteren voor het diner waar u de eerste avond uiteraard gezamenlijk van geniet, onder het genot van een lekker glas wijn. De volgende twee dagen hebben een zelfde programma maar met telkens weer een andere invulling.

`s Ochtends na het ontbijt gaat Yannah met u naar de leukste markten om de ingrediënten voor die dag in te kopen. Vers en eerlijk staan bij haar hoog in het vaandel. Nadat alle ingrediënten zijn ingekocht neemt Yannah u gauw weer mee naar haar keuken en begint de uitleg voor de lunchrecepten. Naast het koken is er voldoende tijd om al haar tips te noteren. Samen koken, samen lunchen! Na de lunch kunt u iets voor jezelf gaan doen. Yannah adviseert u graag een wijnboer in de omgeving waar u vervolgens goed ontvangen wordt. Een middagje naar het centrum van Avignon is ook de moeite waard. En natuurlijk kunt u ook genieten bij of in het zwembad van Jean-Luc.

De 4e dag, na het ontbijt, zal het afscheid nemen U een beetje zwaar vallen. Maar eenmaal thuis, met al uw nieuwe keukengeheimen zult u nog veel aan ons denken en genieten van La Cuisine Méditerranée.

prijs: € 430.00
toeslag 1 pers. kamer: € 60.00


* Drie overnachtingen
* Drie maal ontbijt
* Twee maal lunch (inclusief wijn)
* Drie maal diner (inclusief wijn)
* Kookcursus (instructies en recepten)

Boekingen en info: laspottebloque@yahoo.fr

1 Comments:

At 7/26/2006 3:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heb je wat kontaktgegevens van de cursus, de locatie waar men verblijft,...

Sandor

 

Een reactie posten

<< Home