Ja, Bicat, dat vond ik in het begin ook vreemd. In Nederland gaan ze veel meer uit van een spiegelcoating, een afgedichte cementfill, dan is het al snel goed, maar die Fransen willen dan dat zo'n koelcel herkenbaar is als koelruimte en daar hoort een soort van wettelijk vastgelegde betegeling bij. Op zich goed te doen. De verhouding van de specie blijft gewoon zes op vier, net als in Nederland, maar het verschil is dat je het hier nat tegelt. Vandaar die coating. Dus zo gek is het niet want het is wel duurzaam.
Overigens gaan we er o.a. provencaalse hammen, bakkeljauw en pom in bewaren. Een boertje hier in de buurt gaat voor ons Tajer wortels verbouwen. Chocola eten ze hier op kamertemperatuur.
Vraag gerust hoor als je iets niet snapt. Wij leren ook iedere dag bij.
2 Comments:
Jij mag niet meer raden! Dondersteen!
(Nimoh)
Ja, Bicat, dat vond ik in het begin ook vreemd. In Nederland gaan ze veel meer uit van een spiegelcoating, een afgedichte cementfill, dan is het al snel goed, maar die Fransen willen dan dat zo'n koelcel herkenbaar is als koelruimte en daar hoort een soort van wettelijk vastgelegde betegeling bij. Op zich goed te doen. De verhouding van de specie blijft gewoon zes op vier, net als in Nederland, maar het verschil is dat je het hier nat tegelt. Vandaar die coating. Dus zo gek is het niet want het is wel duurzaam.
Overigens gaan we er o.a. provencaalse hammen, bakkeljauw en pom in bewaren. Een boertje hier in de buurt gaat voor ons Tajer wortels verbouwen. Chocola eten ze hier op kamertemperatuur.
Vraag gerust hoor als je iets niet snapt. Wij leren ook iedere dag bij.
Een reactie posten
<< Home